Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип за ГТВ 2.0 (98-00) 155к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чип за ГТВ 2.0 (98-00) 155к.с.

Получи се "леко объркване" и за да не се губи информация възстановявам само част от оригиналната тема без спама.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Aма pr_00f-e, липсва първия пост по темата!
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Aма pr_00f-e, липсва първия пост по темата!
        пука ти нали има темата и постовете
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

сори за спама ма на мен сега прекасва4а ми е на 7500 без 4ип (които не вярва да доиде и да види) съм с 4ип незнам ма според мен до 9000 няма проблем нагоре може и да превърти....
          Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
            сори за спама ма на мен сега прекасва4а ми е на 7500 без 4ип (които не вярва да доиде и да види) съм с 4ип незнам ма според мен до 9000 няма проблем нагоре може и да превърти....
            Пич, стегни се малко, кви 9000 кви 5 лева. Щом минава 7200 значи някой е бъзикал преди теб, освен ако не си я купил от магазина прекъсвач някъде на 7500 .

Comment

Нека някои компетентен да каже на колко оборота е прекасвача на един обикновен 2.0 тс без никакви доработки по него,защото гледам едни пишат че е 7200 оборота а други на 7500 оборота?
              Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщение
                Нека някои компетентен да каже на колко оборота е прекасвача на един обикновен 2.0 тс без никакви доработки по него,защото гледам едни пишат че е 7200 оборота а други на 7500 оборота?
                Там е 7200... ако не са "съветвали" компютъра е там. Просто много бързо го удряш и ти изглежда по-високо!
                145 QV ex.
                146 Boxer TOTAL ex.
                147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                  незнам ма според мен до 9000 няма проблем нагоре може и да превърти....
                  Най-вероятно ти е сменен оборотомера щото на нормалните ГТВ-та оборотомера е до 8000 - ти къде отиваш т'ва да не е пистов мотор
                  sigpic
                  GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                  Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                    Там е 7200... ако не са "съветвали" компютъра е там. Просто много бързо го удряш и ти изглежда по-високо!
                    На твоито QV на колко оборота му идва ограничителя?После ще кажа на моита.

Comment

На твоито QV на колко оборота му идва ограничителя?После ще кажа на моита.
                      Твойта я знаем 7500. Аз по принцип не дерзая така върху колата, НО на око прекъсвача е една идея преди 7500. Не мога да кажа с точност, защото в такъв момент не ми е да следя с микрон оборотомера, а гледам пътя. Заводски ограничителя на нашите коли го дават 7200.
                      145 QV ex.
                      146 Boxer TOTAL ex.
                      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                        Твойта я знаем 7500. Аз по принцип не дерзая така върху колата, НО на око прекъсвача е една идея преди 7500. Не мога да кажа с точност, защото в такъв момент не ми е да следя с микрон оборотомера, а гледам пътя. Заводски ограничителя на нашите коли го дават 7200.
                        Значи искаш да ми кажеш че някои е базикал по компа примерно,и е изместил ограничетеля на 7500 оборота.Откакто е в моите раце никои не е базикал компа.А не виждам смисал да баде местен там ограничителя защото по километраж ми удря на едни и сашти километри като на други колеги.А може и да има чип без аз да знам(само теория).

Comment

Значи искаш да ми кажеш че някои е базикал по компа примерно,и е изместил ограничетеля на 7500 оборота.Откакто е в моите раце никои не е базикал компа.А не виждам смисал да баде местен там ограничителя защото по километраж ми удря на едни и сашти километри като на други колеги.А може и да има чип без аз да знам(само теория).
                          Фабрично 2.0 ТС е на 7200 оборота и ви съветвам да не се предоверявате на оборотомера
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Фабрично 2.0 ТС е на 7200 оборота и ви съветвам да не се предоверявате на оборотомера
                            Мда на моята го бие точно малко преди 7250 което се пада 7200 , а това с доверяването имаш предвид , че им показва 7500, но всъщност е 7200 ли ?
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

прекъсвавача е на 7200 при сток автомобил при 1.8 2.0
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                              X